Tänään tuli postauksesta sitten aikamoinen sillisalaatti: tyylejä on vintagesta moderniin ja yksivärisestä todella värikkääseen. Oli vain niin paljon hyviä ja mielenkiintoisia ideoita ja sisustuksia, että oli laitettava nämä kaikki tähän mukaan. Poimin nämä kuvat Living Inside-sivustolta.

Images from the Living Inside.






Mielenkiintoisia keittiö- ja ruokailutilaratkaisuja.


Makuuhuoneratkaisuja. Koivunrungot sängynpäätynä on mielenkiintoinen ja todella erikoinen ratkaisu. Runkoihin voisi kiinnittää vielä valaisimet. Seuraavan makuuhuoneen rullaverhojen gansterit toivottavat huoneeseentulijat ystävällisesti tervetulleiksi. Selkeä ja tyylikäs makuutila jossa on huumoria! Viimeisen makuuhuoneen verkkomainen "torkkupeite" toimii kauniina koristeena muuten yksinkertaisessa tilassa.



Pari työtilaratkaisua. Ensimmäisen kuvan valitsin sinisen valaisimen takia. Tilan kirjoituspöytä on todella erikoinen - mielenkiintoinen kokonaisuus kaiken kaikkiaan.



Pari värikästä lastenhuonetta tähän lopuksi. Vanhoista astioista rakennettu lampunjalka on hilpeä. Pallot jakkaran reunassa on mielestäni hauska esimerkki miten voi yksinkertaisella idealla saada tylsäänkin asiaan helpolla mielenkiintoa.

0 comments:

Post a Comment

 
Top