Morris vipeltää jäällä lelun perässä tänään otetussa kuvassa. Hugoa ei näin liukkaalle jäälle lähde. Onneksi - sillä muuten karkaisi taas alta aikayksikön. Tyttöystävä viereisen niemen kärjestä nimittäin muistutti olemassaolostaan tänään ja ulvoi kaipaavasti kun kuuli Hugon haukkuvan. Hugo istui sitten kauan ja hartaasti sinne päin tuijottelemassa .



Morris nukkuu melkein miten, missä ja kuinka vaan...Tässä vetelee sikeitä toissapäivänä otetussa kuvassa. Aika hankalaa tämä tietokoneella työskentely välillä on! Sain tämän "oman" työhuoneen tyttären lähtiessä opiskelemaan. Ihana kun on hiljalleen saanut kerättyä omia työ/askartelu/ompelu/kurssijuttuja samaan paikkaan. Ei aina tarvitse juosta ylhäältä tai alhaalta niitä hakemassa. Tämän huoneen viimeisestä remontista on kulunut vuosia ja seinät kaipaisivat pikkuhiljaa päivitystä. Pitää vain toivoa, että saisi jonkinlaisen remontti-inspiraation. Työhuonetta ennen on jonossa odottamassa makuuhuoneen tapetointi.


Onnistuin ottamaan näin "kerroksellisen" kuvan.




Tässä vielä jotain sisustusjuttuja: nämä hauskat seinätarrat löytyvät StickyUpsin sivuilta. Todella kätevä tapa somistaa seinäpintoja.


0 comments:

Post a Comment

 
Top